Ирландската авиокомпания Ryanair обяви закупуването на нов четвърти самолет Boeing 737,

...
Ирландската авиокомпания Ryanair обяви закупуването на нов четвърти самолет Boeing 737,
Коментари Харесай

Ryanair позиционира четвърти самолет в България с инвестиция от €100 милиона

Ирландската авиокомпания Ryanair разгласи закупуването на нов четвърти аероплан Boeing 737, който става част от базата на превозвача у нас. С този аероплан компанията влага €100 милиона в България, като в същото време това ще докара до нарастване до 350 000 пасажери годишно по дестинациите до и от Летище София.

Петте нови маршрута са Валенсия, Аликанте, Бристол, Копенхаген и Скиатос, с което поддържаните от компанията дестинации ще станат общо 40.

" Всеки нов аероплан обезпечава към 100 нови работни места, а с стартирането на новите дестинации чакаме нарастването на пътникопотока да бъде с 23% по отношение на миналата година, което ще има социално-икономически аспект. Освен това ще докара и до разкриването на още работни места ", съобщи на особено събитие в София Алисия Войчик-Голебиовска - мениджър за Централна и Източна Европа в Ryanair.
 Снимка 664062
" Решението на самолетната компания да усили самолетите в базата си е удостоверение за капацитета на столичния аеропорт. Това е страхотна вест за нашето летище, за България и най-много за българските пасажери ", разяснява Хесус Кабайеро - основен изпълнителен шеф на СОФ Кънект. 
 Шефът на Ryanair: На Boeing им
Шефът на Ryanair: На Boeing им " липсава внимание към детайлите " при производството на самолети

Какви са проблемите със самолетите, от които се оплака Майкъл О`Лиъри?

Към днешна дата ирландската самолетна компания оперира на четири летища в България - София, Варна, Бургас и Пловдив. Всяка година транспортира над три милиона пасажери.

Ryanair не стопира да залага на Boeing, макар проблемите

Припомняме, че при започване на април изпълнителният директор на  Ryanair Майкъл О`Лиъри разяснява пред CNN, че чиновниците му постоянно намират принадлежности под подовете на самолетите Boeing, както и изчезнали дръжки на седалките. О`Лиъри акцентира, че проблемите не са " нещо огромно и съществено ", само че съгласно него част от доставяните самолети не дават отговор на стандартите.

" Това демонстрира липса на внимание към детайлите и проблеми с качеството в Boeing ", съобщи Майкъл О`Лиъри.

Базираният в Ирландия нискотарифен транспортьор лети единствено с машини Boeing и е един от най-големите клиенти на производителя на самолети.
 US регулаторите подгониха Boeing поради проблеми с още един авиолайнер
US регулаторите подгониха Boeing поради проблеми с още един авиолайнер

Подправяни ли са инспекции на качеството на 787?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР